پخش زنده
دانلود اپلیکیشن اندروید دانلود اپلیکیشن اندروید
English عربي
3860
-
الف
+

اکران احتمالی فیلم سینمایی «وارکرفت ۲» در سینماهای چین قوت گرفت

با ساخت سری دوم فیلم سینمایی «وارکرافت»، احتمال اکران آن تنها در سینماهای چین بیش از پیش قوت گرفت.

بعد از موفقیت بی‎نظیر فیلم سینمایی «وارکرافت»، به کارگردانی دانکن جونز، در سینماهای چین، احتمال ساخت سری دوم این فیلم و اکران آن فقط در سینماهای چینی قوت گرفت.

یکی از متخصصان صنعت فیلم می گوید: «حدس من این است که دنباله این فیلم بیشتر چین محور باشد. کاملا این امکان وجود دارد که اینجا اکران نشود».

معمولا برای فیلمی که با هزینه ۱۶۰ میلیون دلاری ساخته می شود و تنها ۴۷ میلیون دلار در باکس آفیس آمریکا فروش می‌کند، دنباله‌ای ساخته نمی شود. اما فیلم «وارکرفت» که ماه ژوئن اکران شد، یک فیلم معمولی نبود و احتمالا دنباله‌اش هم یک فیلم معمولی نخواهد بود.

در حقیقت، این پروژه ممکن است نخستین فیلم انگلیسی زبانی باشد که توسط یک کمپانی تهیه آمریکایی ساخته می‌شود و به جای ایالات متحده، تنها در چین اکران می‌شود. در حالیکه باکس آفیس چین دارد مهمتر و مهمتر می‎شود، «وارکرفت ۲» یا هرچیز دیگری که این پروژه نام بگیرد، ممکن است مثالی باشد که فیلم های دیگر در آینده از آن پیروی کنند.

ستاره‌های آمریکایی از جمله پائولا پتون و بن فاستر در فیلم حماسی فانتزی لجندری انترتینمنت که با اقتباس از بازی محبوب «وارکرفت» ساخته شد بازی کردند، اما این فیلم تنها توانست در باکس آفیس جهانی عملکرد خیلی خوبی از خود نشان بدهد و با فروشی ۲۲۰٫۸ میلیون دلاری در چین، رکورد بزرگترین اختلاف فروش در آمریکا و بازارهای خارجی را شکست. به این ترتیب می‌توان گفت «وارکرفت ۲» بازیگرانش را هم از جای دیگری پیدا خواهد کرد. علاوه بر این، با توجه به عملکرد بسیار ضعیف «وارکرفت» در باکس آفیس آمریکا، این فیلم ممکن است در سینماهای این کشور اصلا روی پرده نرود.

اسکای مور، یکی از شرکای یک کمپانی هالیوودی که تا به حال در ساخت چند پروژه مشترک آمریکایی-چینی دست داشته، می گوید: «چه کسی می‎گوید حتما باید بازیگر آمریکایی داشت؟ حدس من این است که دنباله این فیلم بیشتر چین محور باشد. کاملا این امکان وجود دارد که اینجا اکران نشود».

البته این را هم باید گفت که «وارکرفت» تنها در چین موفق نبود و توانست در دو بازار قدرتمند دیگر برای بازی‌های ویدیویی یعنی روسیه و آلمان، به ترتیب ۲۲٫۵ میلیون و ۱۵٫۷ میلیون دلار فروش کند. با این حال باکس آفیس چین بازاری بود که عملا باعث شد «وارکرفت» به عنوان یک پروژه ساخت فیلم، با عقل جور در بیاید.

«وارکرافت» که در ماه خرداد اکران شد، در سطح جهان با انتقاد منتقدان روبه رو شد، ولی در سینمای چین رکوردشکن شد و پرفرش‌ترین فیلم در بازار چین در سه روز افتتاحیه‌اش شد.

موفقیت این فیلم که ۹۱ میلیون دلار در دو روز در چین فروخت موجب شد جکی چان بازیگر و کارگردان مشهور به سخن بیاید و بگوید این فیلم موجب هراس آمریکایی‌ها شده است. اگر ما بتوانیم فیلمی بسازیم که ۱٫۵ میلیارد دلار فروش کند، آن وقت به جای این که ما بخواهیم انگلیسی یاد بگیریم، همه مردم سراسر جهان که دنبال سینما هستند، باید چینی یاد بگیرند. این شما هستید که چین را به یک قدرت بدل می‌کنید، نه ما.

این در حالی است که چین به دومین بازار بزرگ فیلم در دنیا بدل شده و حتی انتظار می‌رود سال آینده از آمریکا نیز جلو بزند. چین در حال افزایش سالن‌های سینماهایش است و ۲۱ سینمای جدید در روز در حال ساخت است. ژنگ موجان رییس سینماهای واندا بر این باور است که تعداد سالن‌های سینما در چین باید به ۸۰ هزار سالن برسد. در سال ۲۰۱۵ چین ۳۱ هزار و ۶۲۷ سالن سینما داشت .

«وارکرافت» توسط لجندری استودیو ساخته شد که اوایل امسال به قیمت ۳٫۵ میلیارد دلار توسط ثروتمندترین مرد چینی خریده شد. با کمک مدیرعامل دالیان واندا این فیلم در همه سینماهای متعلق به واندا در پکن به نمایش درآمد و در مجموع ۶۸ سالن سینما در سراسر چین را در اختیار گرفت تا به چنین فروشی دست یافت و ۸۱ درصد باکس آفیس چین را در تصرف گرفت.

ا.ا

 

نظر شما
ارسال نظر